Burnet niet op afsluitende training

© Archief JK Beeld
Het is nog maar de vraag of Lorenzo Burnet zondagmiddag in Euroborg aan de aftrap staat. De linksback van FC Groningen was zaterdagochtend op de afsluitende training de grote afwezige.
Rentree

Burnet trainde deze week volop mee na een liesblessure. Afgaande op de trainingen van zowel donderdag als vrijdag zou de Amsterdammer zondag tegen Feyenoord zijn rentree in de basis maken. 'Ik ben klaar om te spelen', zei Burnet vrijdag nog voor de camera van RTV Noord.

Geen risico's

Door verschillende blessures speelde Burnet dit seizoen slechts zeven wedstrijden in de Eredivisie. Trainer Erwin van de Looi liet vrijdag tijdens het wekelijks perspraatje weten geen risico's te zullen nemen met lichtgeblesseerde spelers, maar dat hij het wel belangrijk vindt dat hij zijn sterkste ploeg het veld in kan sturen.

Onzeker

Direct na afloop van de afsluitende training kon Van de Looi nog geen duidelijkheid geven of Burnet tegen Feyenoord kan starten. 'Het is onzeker. We zullen morgen afwachten hoe hij zich voelt en dan zullen we een beslissing nemen.'