Wie begint er tegen PEC, Antonia of Mahi?

Tien van de elf posities zijn wel duidelijk, maar wie er zondag in de bekerfinale tegen PEC Zwolle rechts op het middenveld gaat spelen, blijft een groot vraagteken. Mimoun Mahi en Jarchinio Antonia weten nog niet waar ze aan toe zijn.
De laatste openbare training in Euroborg liet zien dat trainer Erwin van de Looi een deel van het partijspel met Mahi speelde en een ander gedeelte juist met Antonia.
'Overal zit een gedachte achter, dus ook als ik van hesje wissel', aldus Van de Looi. Hij wil er verder niet op ingaan. Wel zegt Van de Looi er zelf uit te zijn wie er in de Kuip aan de aftrap staat.

Teleurstelling

Op de vraag of hij twee dagen voor de wedstrijd een van beiden nog niet wil teleurstellen, is hij duidelijk. 'Het gaat zeker niet om teleurstellen of belonen. In het voetbal hoort teleurstelling er gewoon bij. Vandaag staan er twintig spelers op het veld en er kunnen er zondag maar elf beginnen, dus een aantal wordt hoe dan ook teleurgesteld.'

Burnet

Lorenzo Burnet lijkt tegen PEC wel weer terug te keren in de basis. De linkervleugelverdediger kampte in de maand april met een liesblessure. Vorige week tegen Feyenoord kon hij weer spelen, maar toen kreeg hij de griep. Nu is de Amsterdammer volledig hersteld. Dit gaat ten koste van Hans Hateboer, want Johan Kappelhof begint als rechtsback.

Vermoedelijke opstelling:

Padt; Kappelhof, Botteghin, Lindgren, Burent; Kieftenbeld, Tibbling; Mahi of Antonia, Chery, Rusnak; De Leeuw