Fantastische aanbieding fietsnavigatiesysteem is foutje

Fietsliefhebbers wrijven zich eens goed in de ogen. Een fietsnavigatiesysteem van 269 euro voor twintig euro? Het lijkt een fantastische aanbieding op de website van Belga Fietsen in Groningen.
Tientallen mensen bestellen daarom de Garmin Edge 500 Bundel in de webshop van Belga. Het artikel is inmiddels uitverkocht.

Foutje

Volgens directeur Luuk Belga zijn er veel mensen, die meerdere navigatiesystemen hebben besteld: 'Normaal bestellen mensen gewoon één. Daaruit kun je al concluderen dat er iets niet klopt'.
En het klopt inderdaad niet. Het is een foutje. Belga wilde twintig procent korting geven op het navigatiesysteem. Maar een medewerker van de winkel heeft per ongeluk twintig euro als eindbedrag ingevoerd.

Korting

Mensen die het navigatiesysteem hebben besteld, krijgen hem dan ook niet voor twintig euro. 'Als er producten worden aangeboden tegen een veel te lage prijs, kun je er als consument vanuit gaan dat er iets niet in de haak is. Het prijsverschil is te groot. Daarom hoeven wij hem niet te leveren. Feitelijk is er geen koopovereenkomst', zegt Belga.
De kopers kunnen het systeem geleverd krijgen voor 195 euro. Als ze dat niet willen, krijgen ze het aankoopbedrag van twee tientjes terug.