'Drazic wil Tadic en Kostic achterna'

Dejan Drazic wordt door de Servische pers in verband gebracht met FC Groningen. De pas 19-jarige vleugelaanvaller speelt nu in zijn vaderland voor OFK Belgrado. De jeugdinternational wil zelf dolgraag naar Groningen.
'FC Groningen heeft Drazic inderdaad een keer bekeken, maar op dit moment speelt er niets concreets', zegt zaakwaarnemer Ardian Djokaj maandag tegen RTV Noord.

Wachten op FC Groningen
'Op dit moment zijn twee clubs uit België zeer geinteresseerd, maar Drazic wil wachten op FC Groningen.' Zijn zaakwaarnemer benadrukt dat Drazic heel graag dezelfde route wil doorlopen als zijn landgenoten en oud-FC-spelers Dusan Tadic en Filip Kostic.

Topspeler in wording
Niet alleen uit België, maar ook in eigen land is er belangstelling voor het talent. Servische topclubs als Partizan en Rode Ster hengelen ook naar Drazic, maar Djokaj noemt dat een gepasseerd station.

'Voor zijn ontwikkeling is het 't beste om naar Nederland te gaan. Als hij daar twee jaar speelt dan wordt hij zeker een topspeler.'

FC Groningen laat in een reactie weten de speler te kennen, maar zegt dat de club momenteel niet bezig is om hem naar Euroborg te halen.

Maak kennis met Dejan Drazic:
Deel dit artikel:

Recent nieuws