Donar en succescoach gaan uit elkaar

© JK Beeld
Donar heeft coach Ivica Skelin laten weten dat het op zoek gaat naar een andere coach. De club wilde graag verder met de meest succesvolle coach in de geschiedenis van de club, maar Skelin wil graag bij zijn familie in Kroatie blijven.
Na de verloren play-off finale tegen Den Bosch uitte Skelin al zijn twijfels over een langer verblijf in Groningen. De Kroatische coach miste zijn familie. Donar wilde niet langer wachten en in goed onderling overleg hebben ze vrijdag besloten om uit elkaar te gaan."Het was een moeilijk besluit na twee succesvolle seizoenen. Ik wil nu meer tijd besteden aan mijn familie, daarom ben ik volgend seizoen geen coach in Groningen," zegt Skelin.
Daarnaast heeft Skelin er nooit een geheim van gemaakt dat hij Europees wil spelen. Donar heeft voorlopig geen geld om in een Europese competitie uit te komen.
Mocht Donar over een paar jaar nog steeds Skelin als coach willen dan staat hij daar positief tegenover. "Als ze me bellen dan kom ik terug. Het zou een grote eer voor me zijn."
Skelin is ruim twee jaar coach geweest in Groningen. Hij won éénmaal de landstitel, twee keer de beker en een keer de supercup.