Nieuwe kiekers in Eem kieken

De TV Noord-rubriek Eem kieken gaat binnenkort weer van start met oude- en nieuwe deelnemers.
Veel reacties

Tientallen mensen reageerden op de oproep om mee te doen aan een nieuw seizoen van Eem kieken. Uiteindelijk zijn er vier geselecteerd.

Banketbakker

Banketbakker Stoffer Meijer uit Zuidhorn is één van de nieuwe deelnemers. Voor de eerste opnames bakte hij een heerlijke Eem kieken-taart. Verder zie je Thea Dijkstra uit Winsum en Esther Bekkema uit Muntendam, die niet alleen collega's maar ook vriendinnen zijn. De vierde nieuweling is de 78-jarige Gerrie la Crois uit Leek.

Buschauffeur

Vertrouwde gezichten uit de vorige reeks zijn buschauffeur Harma Peursum uit Oude Pekela en het echtpaar Wim en Alie Hoexum uit Zandeweer.

Envelop wordt SMS

De kiekers gaan deze zomermaanden onderzoeken wat er in Groningen te doen is op gebied van kunst, cultuur en ander vertier. Ze gaan naar een museum, voorstelling of natuurgebied. Of ze proberen een nieuwe wandelroute of fietstocht uit. In plaats van een envelop krijgen de deelnemers dit keer een sms met daarin een cryptische omschrijving. Het is dus maar raden waar ze heen gaan!

Facebook

Kijk ook op de Facebook pagina van Eem kieken, klik hier.
Eem kieken wordt dagelijks uitgezonden op TV Noord vanaf maandag 6 juli. Op de plek van Klouk, dus na het weerbericht. Je kunt Eem kieken ook bekijken via onze app of rtvnoord.nl.