Levchenko reikt Johan Cruijff Schaal uit bij winst FC Groningen

© Archief JK Beeld
Evgeniy Levchenko mag de Johan Cruijff Schaal uitreiken als FC Groningen er komende zondag in slaagt te winnen van PSV. Dat meldt FC Groningen-directeur Hans Nijland op Twitter.
Levchenko speelde tussen 2005 en 2009 vier seizoenen in de Euroborg. Hij kwam negentig duels uit voor FC Groningen, waarin hij zeventien keer scoorde.

Grote eer

De Oekraïener spreekt op Twitter van 'een enorme eer'. 'Laat ons weer eens juichen!', voegt de voormalig middenvelder eraan toe.

Koeman

Begin mei werd ook de KNVB-beker uitgereikt door een oud-speler van FC Groningen. Toen mocht Erwin Koeman de eerste prijs in de clubhistorie overhandigen aan aanvoerder Maikel Kieftenbeld, die afgelopen week is vertrokken naar Birmingham City.
Bij PSV is de keuze voor het overhandigen van de Johan Cruijff Schaal overigens gevallen op Willy van der Kuijlen, de topscorer aller tijden van de Eindhovenaren.
Een enorme eer om bij winst de Johan Cruijff Schaal mogen uitreiken aan @fcgroningen Laat ons weer eens juichen! ???? https://t.co/Tq3bBcHbeM
— Levchenko Evgeniy (@elevchenko) 31 juli 2015