Soap rond Botteghin gaat verder

© JK Beeld
De soap rond FC Groningen-verdediger Eric Botteghin gaat verder. Er gaan geruchten dat Feyenoord akkoord is met Botteghin, maar FC Groningen plaatst daar zijn vraagtekens bij.
AD Sportwereld meldt woensdagochtend dat Botteghin en Feyenoord akkoord zijn. Het rommelt al een aantal weken rond de transfer van de Braziliaan. FC Groningen meldde dat Botteghin
.

Reactie FC Groningen

'Ik kan me werkelijk niet voorstellen dat deze geruchten waar zijn. Wij kennen Feyenoord als een goede en eerlijke club. Het lijkt me sterk dat zij zonder toestemming van ons in gesprek zijn gegaan met Eric Botteghin. Dat mag simpelweg niet', zegt Nijland.
Nijland laat verder weten dat na het tweede bod van vorige week donderdag geen enkel contact meer is geweest met de Rotterdammers.

Wederzijdse interesse

Mochten Botteghin en Feyenoord inderdaad een gesprek hebben gehad, dan is dit niet verwonderlijk. Tegenover RTV Noord meldde de Braziliaan een week geleden glimlachend , toen er naar een bezoek aan Rotterdam werd gevraagd, dat 'het niet verstandig is om daar op in te gaan'.
De verdediger gaf in het interview tevens aan graag te verkassen naar Rotterdam.