De Leeuw: 'als je zo goed speelt, wil je ook beloond worden.'

© JKBEELD
Michael de Leeuw bezorgde zes minuten voor tijd met een treffer FC Groningen een meer dan verdiend punt in de wedstrijd tegen FC Twente (1-1). Hij was blij met het late punt, maar vond dat zijn ploeg meer had verdiend.
'Wij waren zo dominant, dan wil je ook winnen. In de eerste helft hebben we via Linssen, Antonia en mezelf grote kansen gekregen. Dat we toch met een achterstand gaan rusten, is ongelofelijk. Iedereen in de kleedkamer was verbijsterd', vertelde De Leeuw na de wedstrijd.
Net als tegen PSV was het maken van doelpunten tegen FC Twente het probleem. 'Het is het moeilijkste van voetbal: scoren', zei De Leeuw. Soms zit het mee en soms zit het tegen.'
Zes minuten voor tijd was het dan toch raak. De Leeuw scoorde op aangeven van invaller Danny Hoesen, die de bal ontving van de andere invaller Mimoun Mahi, die de bal aan de tegenstander ontfutseld had.
'Het doelpunt hebben we ook aan hen te danken', deelde De Leeuw een compliment uit. 'Mahi veroverde de bal en Hoesen legt 'm panklaar neer. Ze hebben een groot aandeel gehad in de gelijkmaker.'
'Het is jammer dat je zo dominant bent en niet wint. Aan de andere kant ben ik blij dat we toch nog een punt pakken. Dat geeft toch een lekkerder gevoel. Als je zo goed speelt, wil je ook beloond worden', aldus De Leeuw.