RTV Noord online binnenkort totaal vernieuwd

Screenshot van de nieuwe website
Screenshot van de nieuwe website
De website van RTV Noord wordt volledig vernieuwd! Op woensdag 2 september krijgt de nieuwe site een modern uiterlijk. De website is dan geoptimaliseerd voor de desktop, smartphone én tablet!
Je kunt er niet omheen: beeld krijgt veel meer ruimte op de aanstaande nieuwe website van RTV Noord. We gaan het nieuws met grote foto's aankondigen, en bovenin artikelen zie je meteen alle foto's en video's die we bij een onderwerp hebben.

Nieuwe navigatie

Een van de ingrijpendste vernieuwingen is de navigatiebalk. Die hebben we sterk versimpeld. We bieden zo direct toegang tot onze vier populairste onderdelen: het nieuws, het weer, radio en tv. Onder radio en tv vindt u gemakkelijk de live-uitzending en gemiste programma's.

Dossiers

Nieuw op de website zijn ook de Dossiers. Op deze verzamelpagina's vind je dadelijk alle berichten van RTV Noord over hete hangijzers in de regio. Verwacht bijvoorbeeld dossiers over de aardbevingen, het Groninger Forum en de gemeentelijke herindeling. In de loop van tijd zullen we meer onderwerpen toevoegen.

Woensdag 2 september live

Woensdag 2 september is het zover. Dan gaat de nieuwe website 'live'. Of je hem nou bezoekt op de smartphone, tablet of desktop: je zal de veranderingen direct zien. Natuurlijk horen we dan graag wat je ervan vindt.