Jaap Nienhuis neemt afscheid

RTV Noord neemt dinsdag afscheid van een markant medewerker: Jaap Nienhuis.
Nienhuis presenteerde jarenlang samen met Derk Bosscher het weer op TV Noord. Wie herinnert zich niet het weerbericht van Jaap met de olifant, of Jaap die omver gekegeld wordt door de sledehonden? Ook op Radio Noord was hij niet weg te denken. 

80 jaar

Morgen, op 20 oktober, wordt Jaap 80 jaar. Een mijlpaal. Daarom zet RTV Noord hem op deze dag nog één keer in de spotlights. Met een 'Jopke Nainhoesdag' op radio, tv en online.

Online

Online hebben we een speciale Jaap Nienhuis-pagina. Daar vind je alles wat er gebeurt op de Jopke Nainhoesdag. Ook op sociale media staat RTV Noord de hele dag in het teken van Jaap Nienhuis. Ieder uur zie je op Twitter een foto of videofragment uit het Jaap Nienhuis-archief. Je kunt Jaap ook feliciteren via Facebook en Twitter. Gebruik op Twitter de hashtag #Goidag.

Radio Noord

Wiebe Klijnstra gaat met het feestvarken op pad, langs dierbare plekken in onze provincie. In alle programma's op Radio Noord hoor je hun belevenissen. Collega's en andere bekenden vertellen anekdotes over Jaap.

TV Noord

Noord Vandaag komt 's avonds rechtstreeks vanaf het verjaardagsfeest van Jaap Nienhuis, in Usquert. We blikken terug op z'n meest hilarische weerberichten. Aan het eind nemen we live in de uitzending op bijzondere wijze afscheid van Jaap. 
Dinsdag 20 oktober, de hele dag Jopke Nainhoesdag bij RTV Noord.