Vader wil gestolen kentekenplaat van verongelukte zoon terug

02-MD-GP. Die combinatie van letters en cijfers op een kentekenplaat was een van de laatste tastbare herinneringen die Tom Albertus had aan zijn zoon.
De kentekenplaat was gemonteerd op de motor waarop Settimio Albertus op 31 juli verongelukte. Hij botste op de Farmsumerweg in Appingedam op een auto. Settimio was 25 jaar.
De jonge motorrijder werd begraven op begraafplaats Fivelhof in Delfzijl. De kentekenplaat kreeg een plaatsje op het graf, als herinnering aan de jeugdige motorrijder.

Gestolen

De kentekenplaat lag sinds de uitvaart op het graf. Maar maandagochtend, toen de moeder van Settimio Fivelhof bezocht, bleek de kentekenplaat verdwenen. Tot groot verdriet van de familie. Het aandenken is donderdagavond 22 oktober voor het laatst gezien.

Facebook

Vader Tom wil de kentekenplaat koste wat kost terug Hij plaatste daarom een oproep op Facebook waarin hij op zoek is naar mensen die de plaat nog hebben gezien of weten waar hij is.

Oproep

Ook vraagt hij de dader of daders het voor hem en zijn familie zo belangrijke aandenken terug te leggen. Tom Albertus is te bereiken op: 06-22243186