Bowie-fan zoekt gouden plaat in Stad

Trienko Krohne verzamelt alles van David Bowie en is een echte fan. Toen hij hoorde dat je een vip-arrangement voor de Bowie-tentoonstelling en voor het Bowie-concert van het Noord Nederlands Orkest (NNO) kan winnen deed hij direct mee.
Het Noord Nederlands Orkest heeft vijftienhonderd platenhoezen door de stad verspreid. In één van de hoezen zit een gouden plaat. Bij het vinden van deze plaat win je het vip-arrangement.

Hulp

Trienko heeft extra hulp ingeschakeld om de gouden plaat te kunnen vinden. Zijn vriendin Anna en zijn zoon Dennis helpen hem met zoeken. Nog voordat alle plaathoezen verstopt zijn duikt het drietal de stad in.

Tips

Al snel zijn de eerste plaathoezen gevonden. Maar helaas, geen gouden plaat voor Trienko. Om het de goudzoekers makkelijker te maken verspreidt het NNO via Facebook tips over waar de plaat ligt.
Bij de derde hint: 'De plek waar de plaat verstopt is, heeft ook iets met muziek te maken. Dancing in the streets!', weet Trienko direct dat hij in de Poelestraat moet zijn. Helaas kijkt hij niet op de juiste plek en vindt een andere fan de gouden plaat.