Waar staan wij deze week voor de voedselbank? #VB15

© RTV Noord
Tot en met vrijdag 18 december gaan we zoveel mogelijk producten inzamelen voor Groningers die het zonder noodhulp van de voedselbanken niet redden. Alle locaties waar we staan in de eerste week vind je hier.
Dinsdag 8 december

Dinsdagmiddag staat middagverslaggever Okkie Smit bij de COOP in Spijk.

Woensdag 9 december

Tussen 7.00 en 11.00 uur zijn verslaggeefsters Jacqueline Nauta en Suzanne Stoppels bij de Jumbo in Leens (Nije Nering 2). Het radioprogramma De Centrale van René Walhout wordt gepresenteerd vanuit Voedselbank Hoogeland in Winsum.
In de middag worden de mannen aan het werk gezet. Verslaggever Robert Pastoor staat samen oud-doelman Richard Vennema bij de Albert Heijn in Winschoten (Beertsterweg 10).

Donderdag 10 december

Robert Pastoor is donderdagochtend samen met Derk Bosscher bij de COOP in Muntendam aan de Kerkstraat. De Centrale komt dan vanuit de Voedselbank Zuid-Oost Groningen in Vlagtwedde. 's Middags is middagverslaggever Ronald Niemeijer samen met redacteur Steven Houkes bij de Albert Heijn in Leek (Samuel Levistraat 21).

Vrijdag 11 december

Vrijdag beginnen we in Scheemda. Bij de Jumbo in de Vredenhovenstraat gaan Robert Pastoor en eindredacteur Edwin Pasveer zoveel mogelijk producten verzamelen. De centrale komt dan vanuit de Voedselbank in Veendam.
De week wordt afgesloten in Aduard. Ronald Niemeijer staat dan bij de Spar.

Doneren

U bent van harte welkom om producten te doneren op de locaties waar wij naar toe gaan. Maar u kunt ook altijd spullen brengen naar RTV Noord in de Mediacentrale.
Ook is er een online voedselbank Hier kunt u vanaf de bank een bijdrage leveren aan de actie 'Samen voor de Voedselbank'.