Meespelen Linssen en Mahi tegen Feyenoord onzeker

© JK Beeld
Het is nog maar de vraag of Bryan Linssen en Mimoun Mahi inzetbaar zijn voor de thuiswedstrijd tegen Feyenoord van komende zondag. Het duo werkte vrijdag onder andere met Johan Kappelhof en Albert Rusnák een training binnen af.
Linssen had na afloop van de wedstrijd met Braga een dikke enkel. Zaterdag na de afsluitende training zal worden bepaald of hij tegen Feyenoord kan meespelen of niet. Mahi kampt al een week met een bovenbeenblessure en de kans is niet heel erg groot dat hij fit genoeg is voor zondag.

Kappelhof en Rusnák inzetbaar

Dat geldt niet voor Kappelhof en Rusnak. Kappelhof heeft al een aantal weken last van een voetblessure. 'Niet ernstig, maar wel vervelend,' zegt trainer Erwin van de Looi vrijdagmiddag. Rusnák had in de ochtend last van maagklachten en bleef daarom binnen in het Corpushuis. De verwachting is dat dit tweetal in de Euroborg gewoon kan spelen.
Vrijdagochtend werd er alleen een hersteltraining afgewerkt en daarom valt er nog niet veel te zeggen over de opstelling. Maar Van de Looi was voor driekwart wedstrijd tevreden over het vertoonde spel tegen Braga. Daarom valt te verwachten dat hij zijn elftal enigszins intact zal houden.

Basisplek voor De Leeuw?

Naar verwachting staat Michael de Leeuw tegen Feyenoord weer in de basis. Dit zal ten koste gaan van Danny Hoesen. Dat zal betekenen dat Simon Tibbling opnieuw op 'tien' zal spelen.

Opstelling

Padt; Hateboer, Reijnen, Larsen, Tamata; Maduro, Tibbling, Kappelhof; Rusnak, De Leeuw en Linssen.