Waar zijn wij de rest van de week? #VB15

RTV Noord zamelt tot 18 december zoveel mogelijk producten in voor de voedselbank. Elke dag staan we in de provincie om mensen te benaderen. Lees hier waar we zijn.
Programma woensdag:

Woensdagochtend is Jacqueline Nauta samen met DJ en presentator Karel Oosterhuis in Eenrum. Bij de Coop Compact Smit gaan zij zoveel mogelijk levensmiddelen inzamelen.
De Centrale wordt woensdag gepresenteerd vanuit de Voedselbank Westerkwartier in Grootegast. 's Middags is verslaggever Robert Pastoor met redacteur Martin Cusiel bij de Jumbo in het centrum van Haren.

Programma donderdag:

Bij de PLUS Supermarkt aan de Oosterhamriklaan in Stad zijn verslaggevers Rob Mulder en Arnoud Bodde van zeven tot elf. De Centrale wordt gepresenteerd vanuit de Voedselbank Oldambt.
In de middag gaat verslaggever Ronald Niemeijer samen met hoofdredacteur Mischa van den Berg naar de Albert Heijn in Marum.

Finaledag #VB15

Vrijdag is de laatste dag van onze inzamelingsactie. Dan wordt er tussen 10.00 en 18.00 uur live radio en dag-tv gemaakt vanuit de Mediacentrale. U bent van harte welkom om langs te komen!
Ook staan we 's ochtends in Ten Boer. Bij de Plus Supermarkt in Ten Boer zijn verslaggevers Rob Mulder en Ronald Niemeijer. Zij krijgen ondersteuning van redacteur Geke Zwaagstra.
In de middag zijn verslaggevers Ronald Niemeijer en Anja Otto nog bij de Albert Heijn in Hoogkerk.
Ook is er een online voedselbank. Hier kunt u vanaf de bank een bijdrage leveren aan de actie 'Samen voor de Voedselbank'.