Samen voor de Voedselbank: de finale! #VB15

Vrijdag is de slotdag van onze actie: Samen voor de Voedselbank. Daarom pakken we groot uit met live radio- en tv-uitzendingen.
Ten Boer en Hoogkerk

Vrijdagochtend wordt er ingezameld door ochtendverslaggever Rob Mulder en redacteur Geke Zwaagstra in Ten Boer bij de Plus Supermarkt. Daarna neemt Ronald Niemeijer het stokje over. Hij gaat rond 13.00 uur met verslaggeefster Anja Otto naar de Albert Heijn in Hoogkerk.

Televisie

Vrijdag tussen 10.00 en 18.00 uur komen de radioprogramma's live vanuit de Mediacentrale in Groningen. De uitzendingen zijn live te volgen op televisie. Ook zijn er vanaf dat moment cameramensen bij de inzamelingen in Ten Boer en Hoogkerk. Dat is ook te zien op TV Noord.

Bekendmaking opbrengst

We sluiten de actie af met een lange uitzending van Noord Vandaag, gepresenteerd door Frederick Stokker en Marcel Nieuwenweg. Om 18.00 uur begint de uitzending. Tijdens de uitzending wordt bekend gemaakt hoeveel producten er zijn opgehaald voor de voedselbanken in Groningen.
We roepen alle Groningers voor de laatste keer op om langs te komen vrijdag. Dat kan dus in Ten Boer, Hoogkerk en in de Mediacentrale in de stad. Samen voor de Voedselbank!