Breng je stem uit voor Alle 50 Goud

Alle 50 Goud is dit jaar weer razend populair. Inmiddels zijn voor de verkiezing van de mooiste liedjes in het Nederlands, Gronings of een andere streektaal ruim 15.000 stemmen uitgebracht.
De muziekredactie van RTV Noord houdt nauwlettend in de gaten wat er gebeurt met de liedjes in de lijst. Door het grote aantal stemmen dat nu al is uitgebracht, zit de lijst vol veranderingen ten opzichte van vorig jaar.

Spanning in top tien

Als de stembus nu zou sluiten, telt de lijst liefst meer dan tien nieuwe binnenkomers, waarvan de hoogste in de top 10. Maar waar nieuwkomers zijn, zijn ook afvallers. Een aantal klassiekers dreigt door de nieuwe liedjes te verdwijnen. Net als voorgaande jaren is een belangrijke vraag: staat 'Het het nog nooit zo donker west' van Ede Staal ook in het achttiende jaar op nummer 1?

Stembus nog open

De stembus van Alle 50 Goud is open tot en met zaterdagmiddag, hij sluit om 18.00 uur aan het einde van ons radioprogramma Café Martini. Wil je nog stemmen? Breng je stem hier uit! Op Oudejaarsdag vanaf 12.15 uur is de uitzending van Alle 50 Goud te horen op Radio Noord.