KaKa neemt kinderopvang Timpaan in Groningen over

Alle activiteiten van het failliete Timpaan Kindercentra in Groningen worden overgenomen door Kinderopvang KaKa uit Dwingeloo.
Het gaat om kinderopvang, peuteropvang, tussenschoolse en buitenschoolse opvang en gastouderbureaus in onder meer de gemeenten Slochteren, Menterwolde en Hoogezand-Sappemeer. KaKa is per 1 februari eigenaar van die locaties. De opvang van de kinderen blijft tot die tijd gewoon doorgaan 

Vijftien banen weg
Bij Timpaan werken circa 150 medewerkers. Zo'n vijftien van hen kunnen niet mee naar de nieuwe eigenaar en raken hun baan kwijt.

Voortbestaan
'We begrijpen dat medewerkers en ouders bezorgd zijn over het voortbestaan van hun baan of hun opvangplek', schrijft KaKa op zijn website. 'Kinderopvang KaKa heeft de intentie om alle activiteiten door te zetten, op dezelfde locaties en zoveel mogelijk met dezelfde leidsters.'

Meteen doorstart
Timpaan Kindercentra ging dinsdag failliet. Voorafgaand aan het faillissement heeft het moederbedrijf Timpaan Groep samen met de curator gezocht naar geschikte overnamekandidaten. In Friesland worden de activiteiten van Timpaan Kindercentra overgenomen door Kinderopvang Kinderwoud.
Meer over dit onderwerp:
GRONINGEN
Deel dit artikel:

Recent nieuws