Knoalster opgepakt met kofferbak vol drugs

De politie heeft maandag een 45-jarige inwoner van Stadskanaal aangehouden. De man had in de kofferbak van zijn auto een grote hoeveelheid drugs liggen.
De man reed op de Steenhouwer in Stadskanaal en de politie gaf een stopteken omdat agenten vermoedden dat de bestuurder mogelijk met drugs te maken had.

Overstag

Dat bleek een juiste inschatting. De automobilist ging na enig doorvragen overstag en overhandigde een flesje met vermoedeiljk GHB. Verder bleek hij speed op zak te hebben.

Sleutel

Een verdere inspectie van de auto leverde niets op, totdat agenten ondekten dat de kofferbak afgesloten was. De bestuurder probeerde zijn hachje te redden door te vertellen dat hij geen sleutel had, maar haalde daarmee bakzeil. De agenten dreigden namelijk de koffer open te breken en daarop kwam het sleuteltje alsnog tevoorschijn.

Verschillende soorten drugs

Eenmaal open vonden de agenten een grote hoeveelheid drugs. Een liter GHB, gripzakjes met amfetamine, MDMA, cocaïne, XTC en vermoedelijk Christal Meth. Ook werd een busje pepperspray gevonden.

Overmeesterd

De verdachte gaf zich nog niet gewonnen. Hij haalde uit naar een politieman, maar zonder resultaat. De man werd overmeesterd en ingesloten.