Wat blijft dinsdag dicht door de ijzel?

Door de extreme ijzel ligt het sociale leven in Noord-Nederland op zijn gat. Zo blijven de Rijksuniversiteit Groningen en de Hanzehogeschool dicht.
Universiteit

Alle gebouwen van de RUG zijn dicht en de hele dag gesloten.

Hanze

Studenten van de Hanzehogeschool zijn de ook hele dag niet welkom. Alle colleges gaan niet door en de gebouwen blijven dicht.
MBO-scholen
Ook de MBO-scholen Noorderpoort en Alfa-College blijven tot nader order gesloten. Informatie is te vinden op de websites van de scholen. Ook de Campus Winschoten blijft vandaag gesloten.

Rechtbank
Alle zittingen in de rechtbank in Groningen gaan vandaag niet door.
Ommelander Ziekenhuis Groningen
Het OZG heeft alle afspraken in de ziekenhuizen in Winschoten en Delfzijl geannuleerd tot 12 uur vanmiddag. De patiënten die een afspraak hebben, worden gebeld. De spoedeisende hulp blijft wel geopend.

GGD Groningen
Ook de afspraken van de GGD Groningen gaan niet door. Zij hebben alle afspraken van de hele dag geannuleerd.

Rijexamens

Het Centraal Bureau Rijvaardigheidsbewijzen (CBR) meldt dat alle rijexamens in Groningen, Winschoten, Assen en Emmen niet doorgaan tot dinsdagmiddag 12.00 uur.
Tandarts
Niet alleen scholen blijven dicht. Tandartspraktijk Middelstum en Tandartspratijk Drager uit Vlagtwedde blijven tot nader order gesloten.

Certe
Bloedprikdienst Certe (voorheen Labnoord) doet de hele dag geen huisbezoeken. Ook de afspraken op locatie gaan niet door.
De meeste middelbare- en basisscholen blijven gesloten in onze provincie.