Grote verslagenheid na dood Jesse op social media

Bedroefd, geschokt en met ongeloof reageert men op de dood van de 28-jarige Jesse van Wieren. Zijn lichaam is na een dagenlange zoektocht gevonden in een tuin in Kloosterburen.
'Onbeschrijfelijk'. Op de
van Jesse van Wieren zijn reacties te lezen. Er komen veel condoleances binnen. 'Waarom? We gaan je zo missen' schrijft iemand.

Voetbal

Een voetbalteamgenoot schrijft: 'Bedankt voor alle mooie momenten die wij samen in en rond het veld hebben meegemaakt. Op oudjaarsnacht sloeg je mij op de schouder en zei: we gaan kampioen worden panlat!'
Zijn teamgenoot besluit zijn tekst met dat hij er alles aan gaat doen om dit jaar kampioen te worden.

Afgelast

Alle activiteiten van voetbalvereniging vv Kloosterburen worden afgelast. De wedstrijden van aankomend weekend gaan niet door. De verslagenheid onder de leden is groot.

Gehaktbal

Tijdens een bijeenkomst woensdagavond in dorpshuis het Kronkelhoes was de stemming onder de zestig aanwezigen ook teneergeslagen. 'Men is verdrietig dat dit Jesse is overkomen', vertelde burgemeester Wiersma na afloop.

Grote zoektocht

De 28-jarige Van Wieren verdween Oudjaarsnacht na een bezoek aan café Willibrord in Kloosterburen. Na zijn vermissing werd dagenlang met honderden mensen naar hem gezocht.

Misdrijf

Uiteindelijk waren er voor de politie aanwijzingen dat het om een misdrijf zou gaan. Er werd een onderzoek gestart en dinsdagavond zijn een 25-jarige man en een 27-jarige vrouw opgepakt. Ze worden ervan verdacht betrokken te zijn bij de vermissing van Jesse van Wieren. Wat het aangehouden duo precies heeft gedaan, is niet duidelijk.
Ook op Twitter wordt gereageerd op de dood van Jesse.