Kenny B. in Café Martini op Noorderslag

© RTV Noord
Op zaterdag 16 januari komt het Radio Noord programma Café Martini live vanaf muziekfestival Noorderslag in de Oosterpoort. De uitzending is te zien op TV Noord en via een livestream.
Kenny B.

Tussen 14.00 en 18.00 uur zit Eric Bats in De Oosterpoort in Groningen, jaarlijks één dag het epicentrum van de Nederlandse popmuziek. Hij ontvangt er allerlei Groningse muzikanten, zoals VanderLinde, De Troebadoers, Sascha Elisah en Town of Saints. En ook Kenny B komt langs!

Grunny

Tussen 15.00 en 16.00 wordt in deze speciale uitzending van Café Martini de Grunny uitgereikt. Dit is een jaarlijkse muziekprijs van RTV Noord. Vorig jaar werd de Grunny gewonnen door Reinout Douma, dirigent van het Noordpool Orkest.

Win vrijkaarten

Noorderslag is al maanden uitverkocht. Maar vanaf woensdag 13 januari kan je op Radio Noord iedere dag vrijkaarten winnen. In het radioprogramma Op Noord spelen we tussen 12.00 en 16.00 de muziekquiz 'Slag om Noorderslag'. Winnaars kunnen zaterdagavond naar Noorderslag en mogen zaterdagmiddag de uitzending van Café Martini bijwonen. De uitzending is verder niet toegankelijk voor publiek.
Café Martini vanaf Noorderslag, zaterdag 16 januari vanaf 14.00 uur. Op Radio Noord en via livestream op TV Noord. De uitzending is ook te zien via onze app en online. Kijk voor meer informatie op rtvnoord.nl/esns.