Leandro Bacuna uit de gratie: 'Ik hoop dat iemand je been breekt en je carrière beëindigt!'

© Archief JK Beeld
De populariteit van Leandro Bacuna onder de supporters van zijn club Aston Villa is tot op het dieptepunt gedaald. Het team staat stijf onderaan de Premier League en de voormalig publiekslieveling moet het op social media ontgelden.
De Groninger plaatst regelmatig foto's van zijn dochtertje op Instagram en supporters laten onder die foto's vaak woedende reacties achter.

Been breken

'Your awful I hope someone breaks you legs laughing at the fans while getting on coach you should never touch a villa shirt again I hope someone ends your career', schreef een supporter.
'Worst Villa player ever. Watch when we concede a goal at Bacunas reaction he doesn't give a f*ck', is een andere niet te misverstane reactie. Ook de auto van Bacuna krijgt het zwaar te verduren: 'I hope a pigeon shits on your car', schrijft een ander.
'Als dingen in het leven niet gaan zoals je wil, sluit dan je ogen en denk aan de positieve dingen om je heen', reageerde Bacuna later volgens The Daily Mirror in het Engels.

Uitgescholden bij de bus

Bacuna en zijn teamgenoten wisten de bekerwedstrijd tegen Wycombe Wanderers niet te winnen (1-1) en werden na de wedstrijd bij de bus opgewacht door een aantal fans. Aan het taalgebruik is te horen dat de supporters niet blij zijn met de eigen spelers.
'Jullie zijn het niet waard om het shirt te dragen', was het minst erge dat de voetballers naar hun hoofd kregen geslingerd.
De 24-jarige Bacuna verhuisde in 2013 van Groningen naar Birmingham.