Hoe is het om tien jaar lang naar Altijd Wat Anders te bellen? #70Noord

Voetbal, wielrennen, de politiek. Herman van Belkum uit Veendam kan over allerlei onderwerpen meepraten. Hij is al tien jaar een vaste beller van Radio Noord.
RTV Noord bestaat zeventig jaar. Verslaggever Jeroen Berkenbosch gaat deze week langs bij onze luisteraars, kijkers en website bezoekers. We willen deze mensen graag aan u voorstellen.
› 'Een bekende vertelde mij over het programma Altijd Wat Anders', vertelt Herman van Belkum. 'Ik ben gaan luisteren en besloot ook te bellen.' Hij vindt het leuk om mee te praten met de onderwerpen. De Veendammer is het meestal wel met de bellers eens.
Van Belkum kent inmiddels de vaste bellers en vindt het leuk dat er een vast clubje is dat naar Noord belt. Volgens de beller zijn het niet alleen maar mensen die zeuren. Daar heeft hij laatst een discussie over gehad op de radio. Toen belde er iemand die kritiek had op de vaste bellers.
De Veendammer belt elke week nog met veel plezier. 'Het is fijn om je mening te kunnen geven.' Hij heeft goede herinneringen aan tien jaar bellen naar Noord.

Wens

Van Belkum zou het leuk vinden als de bellers onderling eens bij elkaar zouden kunnen komen. 'Gewoon gezellig in de Mediacentrale of ergens een kop koffie drinken. Dan zie ik de gezichten die bij de stemmen horen.'

Lees ook: