'Coen Hofstee niet geschikt als voorzitter Bloemencorso Eelde'

Coen Hofstee, die donderdag bekendmaakte per direct op te stappen als voorzitter van het Bloemencorso Eelde, paste niet binnen de nieuwe structuur van het bestuur.
'De bestuurlijke structuur is een goede stap voorwaarts, maar was niet passend voor de voorzitter', schrijft het bestuur van het Bloemencorso in een persbericht. 'Al gauw bleek dat de jas die de voorzitter aangetrokken had hem niet paste.'

Bekendmaking vertrek
Volgens het bestuur werkte Hofstee niet passend mee binnen de nieuwe opzet van het bestuur. Dat zorgde voor frustraties bij de andere bestuursleden. 'Begin maart zijn hierover afspraken vastgelegd en is besloten om in een wijkvoorzittersvergadering het aftreden van de voorzitter bekend te maken', schrijft Bloemencorso Eelde.

Bestuur betreurt e-mail
Hofstee besloot daar niet op te wachten en maakte per e-mail bekend zijn voorzitterschap per direct neer te leggen. 'Wij betreuren dat hij voor deze weg gekozen heeft en zijn aftreden niet persoonlijk heeft gedeeld met de wijkvoorzitters op een ingelaste vergadering.' Het bestuur van Bloemencorso Eelde gaat voorlopig met vier personen door.

Coen Hofstee was niet bereikbaar voor commentaar. 

Lees ook: Nieuwe voorzitter Bloemencorso Eelde stapt per direct op
Meer over dit onderwerp:
EELDE
Deel dit artikel:

Recent nieuws