Huisgenoten: 'Hij kwam per ongeluk naakt op Street View'

De naakte student die te zien is op Google Street View werd per ongeluk op de gevoelige plaat gelegd. Dat zeggen zijn huisgenoten tegen RTV Noord.
Het gaat om een bewoner van een studentenhuis van Vindicat, tegenover de Zuiderbegraafplaats op de Hereweg in Groningen.

Vijf keer naakt
De student had een weddenschap verloren, moest naakt naar de overkant rennen en in één keer een biertje opdrinken. Volgens huisgenoten wisten ze niet dat er een auto van Google rondreed. 'Ik heb al wel vijf keer naakt naar de overkant gerend', zegt een van de Vindicat-studenten.

'Boeit hem niet'
Volgens de huisgenoten vindt de student het niet erg dat hij poedelnaakt (op z'n sokken na dan) op Google Street View staat. 'Het boeit hem niet zo, zolang hij maar niet herkenbaar en met naam en toenaam in beeld komt. Hij was ook niet heel herkenbaar op Street View'

De student zelf was nog niet bereikbaar voor commentaar. Volgens huisgenoten kwam hij er via Facebook achter dat het online stond.

Onherkenbaar gemaakt
Een van de foto's is inmiddels geblurd op Street View. Maar als je één stapje verder loopt, is de man nog wel poedelnaakt zichtbaar...

Lees ook: Oeps! Naakte man gespot op Google Maps in Groningen
Meer over dit onderwerp:
GRONINGEN
Deel dit artikel:

Recent nieuws