Politie zoekt fietser in zaak van vermiste Sjoerd van Eijk

De politie is op zoek naar een fietser, die de vermiste Sjoerd van Eijk afgelopen vrijdagnacht heeft ingehaald in de Trompstraat in Groningen.
Verjaardag
Van Eijk kwam niet thuis na een avond stappen. In de nacht van vrijdag 29 op zaterdag 30 april vierde hij zijn verjaardag in de stad. Rond twee uur ging hij alleen weg. tegen zijn vrienden zei Van Eijk dat hij naar huis ging, maar hij is nooit aangekomen.

Fietser
Uit camerabeelden is gebleken dat Van Eijk langs het politiebureau aan de Rademarkt is gelopen. Via de Radebinnensingel ging hij naar de Trompstraat. Daar liep hij precies om half vier. Een fietser haalde hem in ter hoogte van het hotel en fietste in de richting van het Trompbruggetje. De politie wil dus graag in contact komen met deze fietser.

Van Eijk is dus om twee uur nog gezien in de Papengang en om half vier in de Trompstraat. Het is onduidelijk wat hij in die anderhalf uur heeft gedaan.

Zoektocht
De afgelopen dagen is er in de omgeving van de Winschoterkade bij en op het water gezocht naar Van Eijk. Ook is er een buurtonderzoek gehouden aan de Radesingel en de omliggende straten.

De fietser en ook andere getuigen kunnen bellen naar 0900-8844.

Lees ook:
- Zoektocht op het water naar vermiste student even stilgelegd
- Politie zoekt weer verder naar vermiste student
- Politie zoekt in water naar vermiste Stadjer
- Stadjer (21) vermist na stappen
Meer over dit onderwerp:
GRONINGEN
Deel dit artikel:

Recent nieuws