Dag van de Hond: natte neuzen in het zonnetje

Vandaag is het de Dag van de Hond en dit jaar staat deze dag in het teken van 'Hond en Ras'. In de provincie Groningen is deze dag op drie hondenschool locaties gevierd en RTV Noord neemt een kijkje bij hondenschool Hoogkerk en Noorder Kynologenclub Hoogezand.
Hondenliefhebbers, baasjes en honden genieten van een beestachtig programma.

Er zijn demonstraties gegeven met hulp- en politiehonden en samen met je hond kon je van alles beleven. Denk bijvoorbeeld aan een workshop dog dance of agility. Was dat te actief? Dan kon je ook gewoon meedoen aan de hondenkeuring!Natte neus in het zonnetje
Heb je Dag van de Hond gemist, maar wil je jouw hond nog wel even in het zonnetje zetten? Op de RTV Noord Facebookpagina kan je een foto van jouw trouwe viervoeter in de reacties plaatsen. Een selectie van de foto's wordt maandag in een videocompilatie verwerkt.

Het is vandaag de Dag van de Hond. Heb jij een schattige, grappige of actiefoto van je trouwe viervoeter? Plaats hem in de reacties!

Posted by RTV Noord on Sunday, May 22, 2016


Raad van Beheer
De landelijke Dag van de Hond is een initiatief van de Raad van Beheer. Dit is het overkoepelende orgaan voor alles wat te maken heeft met rashonden en hondensport in Nederland.

Lees ook:
- Zilver voor Messi op WK Hollandse Herders
Meer over dit onderwerp:
HOOGKERK
Deel dit artikel:

Recent nieuws