Euroborg gaat Noordlease Stadion heten

Stadion Euroborg gaat vanaf 1 juli Noordlease Stadion heten. Dat is vrijdagmiddag bekendgemaakt tijdens een persconferentie in de Euroborg.
Het sponsorcontract met het Groninger bedrijf loopt zes jaar. Daarvoor heeft het bedrijf een 'substantiële bijdrage' betaald, zegt commercieel directeur Robbert Klaver van FC Groningen.

De leasemaatschappij is al langere tijd sponsor van de club en was van 2007 tot en met 2011 hoofdsponsor van FC Groningen.

Domeinnaam
Eerder op de dag werd de domeinnaam 'noordleasestadion.nl' geregistreerd door FC Groningen. Binnen de club werd al gewerkt aan de naamsverandering. Pas vrijdag werd de domeinnaam geregistreerd.

'We hadden geen andere keus dan het vandaag te doen', zegt Klaver. 'Op het moment dat je de domeinnaam registreert, komt het nieuws naar buiten.'

Museum
Ook werd bekendgemaakt dat er een FC Groningen-museum komt. Dit museum komt op de plaats van de oude fancorner, vlakbij de hoofdingang. In deze 'FC Groningen Experience' is van alles over de historie van de club te vinden.

Lees ook: FC Groningen legt noordleasestadion.nl vast
Meer over dit onderwerp:
sport fcgroningen GRONINGEN
Deel dit artikel:

Recent nieuws