Advocaat Jumbo-afperser krijgt onvriendelijk bericht

Tjalling van der Goot van advocatenkantoor Anker en Anker is de nieuwe week niet echt prettig begonnen. De verdediger van de verdachte in de Groningse Jumbo-afpersingszaak vond een niet al te vriendelijk bericht in zijn mailbox.
Op Facebook en Twitter schrijft hij: 'Even de mail gecheckt na een paar dagen afwezigheid op kantoor. Heerlijk, zoveel begrip en ondersteuning'. Van der Goot doelt op onderstaande mail:Alex O.
Van der Goot vroeg afgelopen vrijdagmiddag vrijspraak voor Alex O., de vermeende Jumbo-afperser. De officier van justitie had eerder op de dag acht jaar cel tegen hem geëist. Volgens Van der Goot is er in het onderzoek sprake van aannames, suggesties en vermoedens.

Fair
Op Facebook krijgt Van der Goot verschillende reacties. Arjen de Boer schrijft: 'Mensen die ons rechtssysteem niet begrijpen, zullen ook nooit het nut van een goede advocaat begrijpen..... totdat ze er één nodig hebben'.

Marcus Bulterman stelt: 'Toch kan zo'n minkukel je aardig raken in zijn veronderstelde eerlijkheid, laten we het wel fair houden. Schuld is bij verdediging niet van belang, voorop staat een faire behandeling vanuit het rechtssysteem. Helaas gaat dat niet vanzelf en is er adequate ondersteuning nodig. Laat u niet af leiden, amice'.Asscher
Minister Lodewijk Asscher gooide onlangs de knuppel in het hoenderhok. Met een stuk op Facebook reageerde hij op alle mensen, die hem uitschelden via sociale media.Lees ook:
- Lopend Vuur: ik erger me ook aan al het gescheld op Facebook en Twitter
- Alles wat je wilt weten over de rechtszaak tegen de Jumbo-afperser
Meer over dit onderwerp:
jumbo GRONINGEN
Deel dit artikel:

Recent nieuws