Vandaag op DelfSail: zondag 3 juli

De laatste dag van DelfSail 2016 staat in het teken van uitzwaaien. Het is de laatste kans om de schitterende Tall Ships te bekijken, en uit te zien varen natuurlijk.
Dit zijn de hoogtepunten van de laatste dag van DelfSail. Het volledige programma lees je hieronder.

13.30 uur: Vlootschouw Varend Erfgoed
Een uur voor de grote Sail Out, heb je nog even de mogelijkheid om je te vergapen aan de verschillende soorten en maten boten die in het kader van het Varend Erfgoed aanwezig zijn. Om 14.30 uur is het einde van de vlootschouw en maakt het plaats voor...

14.30 uur: Sail Out
Aan al het goede komt een eind, en zo ook aan dit spetterende zomerfestival in Delfzijl. Vanaf 14.30 uur varen de indrukwekkende Tall Ships uit, omringd natuurlijk door al die andere boten en schepen die daar omheen bewegen. Om 18.30 uur verdwijnen de laatste masten aan de horizon. Kan je er niet bij zijn? RTV Noord zendt de Sail Out volledig live uit, op tv en op http://www.rtvnoord.nl/live.

20.00 uur: BZN tribune band
BZN tribute band Mon Amour bezingt twee uur lang de liefde, romances en andere mooie dingen van het leven in de typische Volendamse klanken. Het is het allerlaatste optreden deze editie van het festival en dat is logisch, want hoe kan DelfSail nou anders worden afgesloten dan met de ultieme palingsound?

Programma RTV Noord:
- De hele dag live op radio, tv en http://www.rtvnoord.nl/live
- Om 18.00 een uur lang live vanaf DelfSail op tv
- De hele dag de leukste verhalen op http://www.facebook.com/noordsail
- De hele dag live via onze liveblogs!

Afbeelding


Lees hier alles over DelfSail!
Meer over dit onderwerp:
delfsail DELFZIJL
Deel dit artikel:

Recent nieuws