Kornhorn heeft nieuw gebouw voor vrijwilligers en kinderen

In Kornhorn is woensdag de nieuwe Curringherschuur in gebruik genomen. De schuur in natuurgebied het Curringherveld gaat onderdak bieden aan de vrijwilligers die het gebied onderhouden en aan de leerlingen van basisschool De Groene Borg, die er natuurlessen krijgen.

Sinds 2001 stond er een werkschuur in het Curringherveld. Dat was een halfopen gebouw zonder voorzieningen als stromend water, elektriciteit, verwarming, een leslokaal en wc's. Bepaald niet ideal om natuurlessen aan kinderen te geven. Vooral in het najaar en in de winter was het te nat en te koud.

De oude schuur is afgebroken en de nieuwe schuur - die drie keer zo groot is - is van alle gemakken voorzien.
Meer over dit onderwerp:
KORNHORN
Deel dit artikel:

Recent nieuws