Maar.. Will Grigg wel naar FC Groningen?

Will Grigg moet voor FC Groningen voetballen. Dat vinden de organisatoren achter de inzamelingsactie Will Grigg naar FC Groningen Fun(d)raiser. Grigg is, zonder ook maar een minuut te hebben gespeeld, de populairste speler op het EK Voetbal.
De international van Noord-Ierland werd al voor het toernooi geëerd met het liedje 'Will Grigg's on fire' en zag zijn populairiteit tot ongekende hoogte stijgen. Maar de Noord-Ierse bondscoach liet hem geen enkele minuut spelen op het toernooi. Noord-Ierland werd in de achtste finales uitgeschakeld door Wales.Tien euro voor Will Grigg
De organisatoren van de Groningse inzamelingsactie vragen een donatie van 10 euro als je de voetballer van Wigan Athletic graag in het shirt van FC Groningen wil zien spelen. Vorig jaar werd Grigg topscorer in de League One, het derde niveau van Engeland. Hij schoot zijn ploeg daarmee naar het kampioenschap.

Concurrentie
Ook fans van het Duitse HSV zijn inmiddels een petitie gestart om de speler naar Hamburg te halen. Die is getekend door bijna 7.000 mensen.

Bekijk hier hoe Will Grigg wordt bezongen:Meer over dit onderwerp:
sport fcgroningen GRONINGEN
Deel dit artikel:

Recent nieuws