Directeur Centrum Veilig Wonen heeft geen trek in 'media-etentje'

De uitnodiging ligt er al een tijdje. Bea Blokhuis uit Delfzijl heeft directeur Peter Kruyt van het Centrum Veilig Wonen (CVW) uitgenodigd voor een etentje, donderdag bij restaurant De Kakebrug in haar woonplaats. Zij betaalt.
Toch gaat het feest niet door. De reden: Blokhuis nodigde ook de media uit.

Uw keuze
'Ik heb u eerder gemeld, dat ik met alle plezier een gesprek met u aan ga. Maar wel met zijn tweeën. Kennelijk wilt u dat niet. Dat is jammer, maar uw keuze. Ik ga niet in op uw uitnodiging', laat Kruyt haar in een mailtje weten.

Blokhuis ligt al lange tijd in de clinch met het CVW. Het gaat daarbij om de mogelijke onveiligheid van haar woning. Ze is slecht te spreken over de aanpak van het CVW. Zo verwijt ze het CVW 'gerommel met rapporten en privacy'.

Niet belangrijk
Daarover wordt al enige tijd driftig heen en weer gemaild. Niet alleen over haar eigen zaak, maar ook over de ervaringen van andere gedupeerden met het CVW.

En dat leidde tot de uitnodiging voor het etentje. Dat er dus niet van komt.

'Ik ben er niet verbaasd over. Kruyt is nog niet van me af. Maar in feite zijn hij en het Centrum Veilig Wonen niet belangrijk; het gaat om de NAM en het ministerie van Economische Zaken', reageert Blokhuis.
Meer over dit onderwerp:
dossieraardschok DELFZIJL
Deel dit artikel:

Recent nieuws