Honderden tieners zijn blij met komst Enzo Knol

Een lange rij voor de ingang. Driehonderd fans staan veelal samen met hun ouders te wachten voordat ze de ijshal van Sportcentrum Kardinge binnen mogen. Daar staat hun idool: de bekende vlogger Enzo Knol.
De kaarten voor het evenement waren binnen één minuut uitverkocht. 'Gelukkig heeft mijn mama een kaartje voor mij kunnen kopen', zegt een trotse fan. 'Hij is gewoon zo grappig en ik ben heel benieuwd hoe hij is het echt is.'

Cadeautjes

Er zijn fans die allerlei dingen voor hem gemaakt hebben. Een doos met daarin een nieuw waterpistool: 'Daar pest hij altijd zijn gasten mee', weet een trouwe kijker van de vlogs te vertellen. Ook zijn er taarten gebakken en tekeningen gemaakt.

Ontmoeting

Eén voor één kunnen de tieners hun idool ontmoeten. Ze kunnen een handtekening krijgen en Enzo neemt even de tijd om met ze te praten. 'Hij gaf een high five en vroeg hoe het met mij ging', vertelt een trotse fan. Het is goed geregeld, vertelt een ouder. 'Alles gaat heel gemoedelijk en het is goed gestroomlijnd.'

Geheime locatie

Het evenement is goed beveiligd want een eerdere bijeenkomst van het tieneridool liep uit de hand door de drukte. De locatie van het evenement werd ook om die reden tot vlak voor die tijd geheim gehouden. In Groningen verliep de bijeenkomst rustig.

Lees ook: