Bazin van vergiftigde kat: 'Hij maakte een dronkemansdans'

Ze is er kapot van. Haar geliefde Puk is niet meer. Ingeslapen bij de dierenarts. Desiree Capelle uit Ter Apelkanaal kan het nog niet geloven. Haar kat is er niet meer.
Vergiftigd, denkt Desiree. 'Zaterdag was Puk nog springlevend. Maar tijdens het het verschrikkelijke onweer moet er iets gebeurd zijn. Zondag deed hij ineens gek. Heel hard zuchten en hij kreeg ineens een heftige
. Het was een soort dronkenmansdans. Vreselijk om te zien'.
Ze ging meteen met Puk naar de dierenarts. Maar het mocht niet meer baten. Hij was te ver heen. De dierenarts heeft hem een spuitje gegeven. Niet alleen Puk is er niet meer. Nog meer katten bij haar uit de buurt zijn overleden.
'Een stuk of vier geloof ik. Het is heel gek. Het zijn allemaal katten bij mij in het woonblok. Aan de andere kant van de straat is er niets aan de hand'. Desiree heeft nog drie katten en die houdt ze voorlopig binnen.
Ze wil dat de dader snel wordt gepakt. 'Ik snap niet dat iemand zoiets kan doen. Ik hoop dat ze de schoft pakken', aldus een geëmotioneerde Desiree Capelle uit Ter Apelkanaal.