Psycholoog Wijnberg houdt spreekuur op Radio Noord

Jeffrey Wijnberg is de nieuwe huis-psycholoog van Radio Noord. Twee keer per maand bespreekt hij voortaan persoonlijke problemen van luisteraars in het programma De Centrale.
Liefde en humor

Jeffrey Wijnberg voltooit in 1977 zijn studie psychologie aan de Rijksuniversiteit Groningen. Sindsdien werkt hij als zelfstandig psycholoog in zijn eigen praktijk. Daarnaast schrijft hij populair-wetenschappelijke boeken over psychologie en verzorgt hij een wekelijkse column in de Telegraaf. Wijnberg is aanhanger van de provocatieve stijl, hij houdt van uitdagen met liefde en humor.

Spreekuur

Wijnberg heeft zijn eerste radio-spreekuur er inmiddels opzitten. Maandag 19 september sprak hij in De Centrale over pesten op school. Bovendien behandelde hij een vraag van een luisteraar over vriendschap.

Anoniem mag

Heb jij een vraag voor Jeffrey Wijnberg? Heb je problemen in je relatie? Zit je niet lekker in je vel of heb je gedoe op je werk? Stuur een mail naar decentrale@rtvnoord.nl. Als je dat wilt kan je vraag anoniem behandeld worden.
Het eerstvolgende radio-spreekuur van Jeffrey Wijnberg is op maandag 3 oktober in De Centrale op Radio Noord, tussen 10 en 12 uur. Kijk ook eens op de Facebookpagina van De Centrale.