Lees terug: De zaterdag van Expeditie Grunnen

Het is weekend! Dat betekent weer een gloednieuwe Expeditie Grunnen. Vandaag reed onze expeditiebus met presentator Rob Mulder, cameraman Wijnand Klein en online-redacteur Suzanne Stoppels dwars door Groningen voor de mooiste, leukste, gekste en ontroerendste verhalen.
Bijzondere plekken

De reis begon vandaag bij de wandelaars van Tocht om de Noord en ging via hockeyend Hoogezand naar burenliefde in Loppersum. De bus stopte ook nog even bij het festival Achter de Lagestraat, het best bewaarde 'geheime' plekje van Loppersum. Tot slot gingen onze Expeditieleden mee in een helicopter om Winsum van boven te bekijken tijdens 'Winsum uit de Hoogte'.

Nieuw programma RTV Noord

Sinds deze maand rijdt de bus van Expeditie Grunnen door de hele provincie, op zoek naar verhalen en belevenissen van Groningers. Facebook is het navigatiesysteem: we gaan naar plekken waar mensen over praten.

Facebook

Benieuwd naar de expeditie? Lees in onderstaand liveblog alle gebeurtenissen nog eens rustig terug. Bekijk ook de Facebook-pagina van Expeditie Grunnen en laat een berichtje achter.

Compilatie te zien op RTV Noord

De hoogtepunten van de dag zijn vanaf 18:00 uur te zien op TV Noord, herhaling ieder half uur. In deze uitzending zit uiteraard ook het belangrijkste nieuws van de dag uit Stad en Ommeland.