Lees terug: de zaterdag van Expeditie Grunnen.

Het is zaterdag 1 oktober en dat betekent: weekend! Voor het team van Expeditie Grunnen stond er vandaag weer een gloednieuwe trip op het programma.
Wat deden we vandaag zoal?

De bus trapte af met het tellen van vogels in Paterswolde en reed daarna onder meer door naar Noordbroek om appels te plukken. De trip eindigde vandaag in Jukwerd bij de boerderij van Gijs en Karin Kool waar het team getrakteerd werd op verse melk, rechtstreeks vanuit de koe.

Bijzondere plekken

De expeditieleden rijden dit weekend weer door Groningen voor de mooiste, gekste en ontroerendste verhalen. Facebook is het navigatiesysteem: we gaan naar plekken waar mensen over praten.

Het team

In de expeditiebus vind je vandaag cameraman Ronald Pras, presentator Rob Mulder en online-redacteur Suzanne Stoppels. Op de redactie zorgen samenstellers Martin Drent en Berton van Balveren ervoor dat alles wat gefilmd wordt, verwerkt wordt voor de uitzending.

Facebook

Benieuwd naar de expeditie? Lees in onderstaand liveblog alle gebeurtenissen nog eens rustig terug. Bekijk ook de Facebook-pagina van Expeditie Grunnen en laat een berichtje achter.

Compilatie te zien op TV Noord

De hoogtepunten van de dag zijn vanaf 18:00 uur te zien op TV Noord, herhaling ieder half uur. In deze uitzending zit uiteraard ook het belangrijkste nieuws van de dag uit Stad en Ommeland.

Hier is de bus op dit moment: