Lees terug: de zaterdag van Expeditie Grunnen

Vandaag reed de Expeditiebus weer door Stad en Ommeland met presentator Robert Pastoor, cameraman Jan Sliep en onze online-redacteur Susanne Evers. We vonden de gekste, mooiste en sportiefste verhalen!
Let op:
op zondag 9 oktober is er geen Expeditie in verband met de live-uitzending van de
. Tot volgend weekend!

Wat deden we vandaag zoal?

We begonnen op station Groningen en zwaaiden reizigers uit op Nationale Uitzwaaidag. Daarna reden we naar SV Marum om het kunstgras te testen en vervolgens hielpen we onderweg in Boerakker een stel 'droge koeien' de aanhanger in voordat we de eerste schaatsers op IJsbaan Kardinge aanmoedigden. 's Middags leerde Robert dunschillen op het Aardappelfestival in Hornhuizen en we eindigden bij de survivalrun in Boerakker!

Bijzondere plekken

De expeditieleden rijden dit weekend weer door Groningen voor de mooiste, gekste en ontroerendste verhalen. Facebook is het navigatiesysteem: we gaan naar plekken waar mensen over praten.
Het team
In de expeditiebus zaten vandaag presentator Robert Pastoor, cameraman Jan Sliep en online-redacteur Susanne Evers. Op de redactie knutselden Berton van Balveren en Alexander Krieb de uitzending in elkaar.

Facebook
Wil je niks missen? Hieronder lees je alle avonturen van vandaag in het liveblog. Je kunt ons ook volgen via de Facebookpagina van Expeditie Grunnen en laat vooral een berichtje achter!

Compilatie op RTV Noord

Stem om 18.00 uur af op RTV Noord, want daar zie je alle hoogtepunten van vandaag. De uitzending wordt elk half uur herhaald. In deze uitzending zie je bovendien het belangrijkste nieuws uit Stad en Ommeland.

Hier is de bus op dit moment