Politie zoekt verder naar camerabeelden van vermiste Wytze Pennink

De politie is op zoek naar camerabeelden van bedrijven en particulieren in de Stad die mogelijk de vermiste Vindicat-student Wytze Pennink hebben vastgelegd.
Op deze manier wordt geprobeerd om een nog beter beeld te krijgen waar hij het laatst is gezien.

Bewakingsbeelden

'We hebben natuurlijk al wel beelden', zegt politiewoordvoerder Ron Reinds. 'Maar we missen nog beelden van de route tussen de Spilsluizen en de Noorderstationsstraat, waar hij woonde. Veel bedrijven waren het weekend dicht. Dus mogelijk dat er bijvoorbeeld bewakingsbeelden van de bewuste nacht zijn'.

Spilsluizen

Ook wil de poltie graag in contact met komen met mensen die hem mogelijk hebben zien lopen die vrijdagnacht. De politie probeert zo te kijken of hij nog lopend richting huis is gegaan.
De laatste beelden die van de vermiste 18-jarige student bestaan zijn die bij de Spilsluizen. In het water is daar het afgelopen weekend tevergeefs gezocht naar de jongen.

Bewijzen

Ook zijn huisgenoten en honderden Vindicaters hebben tot nu toe vergeefs geprobeerd hem te vinden. De politie gaat niet uit van een misdrijf. 'Nergens zijn daar ook maar bewijzen voor', meent Reinds.

Zoekactie

Een nieuwe zoekactie komt er voorlopig niet. 'We hebben geen gerichte plaats waar we kunnnen zoeken. Dat maakt het erg lastig', aldus de politiewoordvoerder.

Lees ook: