Winnares superprijs kraslot: 'Ik heb weer zo'n goed gevoel'

'Ik heb weer zo'n goed gevoel'. Met die woorden kocht een vrouw uit Delfzijl een winnend kraslot bij de Primera aan de Wending in de havenstad. Met dat goeie gevoel won ze de superprijs van 50.000 euro.
Een maand daarvoor was de Delfzijlse ook de zaak binnengekomen en vertelde eigenaar Evert Larooi dat ze een goed gevoel had over een kraslot. 'Ze won vijftig euro en ze was er toen heel blij mee'.

'Lach van oor tot oor'

Afgelopen vrijdag stond ze weer voor de toonbank met datzelfde goeie gevoel. 'Ik zei nog, straks win je weer wat. Een half uur later kwam ze terug met een lach van oor tot oor'. Larooi dacht dat ze weer een prijs had gewonnen van een paar tientjes. 'Vijftigduizend euro, riep ze. Ik kon het eerst niet geloven, maar 't was echt waar.'

Half miljoen euro

Larooi had eerder te maken met gelukkige winnaars. 'Ik heb ook een keer een staatslot verkocht van een half miljoen euro. Ik vind het erg leuk dat nu ook een grote prijs op de krasloten is gevallen'.
Wat de kraslotwinnares met haar prijs gaat doen weet Larooi niet. 'Ze komt vast wel een keer weer. Misschien wel weer met een heel goed gevoel...'