Lees terug: de zaterdag van Expeditie Grunnen

Expeditie Grunnen reed vandaag weer door Stad en Ommeland! Aan boord deze keer presentator Rob Mulder, cameraman Jan Sliep en onze online redacteur Suzanne Stoppels. Ze waren op zoek naar de gekste, mooiste en sportiefste verhalen.
Wat deden we vandaag allemaal?

Dag begon vandaag in Groningen waar het team roeiers van Aegir tegen kwamen tijdens een trainingsrondje. Vervolgens reed de bus door naar Westerbroek voor een zolderverkoop en hadden ze een stop bij manege Advendo in Stad waar alle hoofdstellen en zadels vrijdagnacht zijn gestolen. De reis eindigde via het rinsteken in Winsum weer bij de manege want de bus mocht een zadel overhandigen aan het bestuur.


Wat is Expeditie Grunnen?

De expeditiebus rijdt elk weekend door onze provincie, op zoek naar leuke, mooie of ontroerende verhalen. Facebook is het navigatiesysteem: we gaan naar plekken waar mensen over praten. Weet je iets? Meld het dan via
en wie weet komt de bus straks wel naar jou toe!
Compilatie op TV Noord
Stem om 18.00 uur af op TV Noord, want daar zie je alle hoogtepunten van de dag. De uitzending wordt elk half uur herhaald. In het programma is uiteraard ook het belangrijkste nieuws uit Stad en Ommeland.

Wil je niks missen? Hieronder lees je alle avonturen van vandaag in het liveblog.

Hier is de bus op dit moment