Lees terug: de zondag van Expeditie Grunnen

Het is zondag! Dat betekent weer een gloednieuwe aflevering van het weekendprogramma Expeditie Grunnen. Presentator Rob Mulder was samen met cameraman Jan Sliep en online redacteur Suzanne Stoppels op zoek naar bijzondere verhalen uit de regio.
Facebook

Het programma zocht ook vandaag toffe, lieve, leuke, gekke, mooie of andere bijzondere verhalen. Zo ging de bus via de A-kerk in Groningen naar de laatste grasbaanrace in Vledderveen. Onderweg kwam het team fietsers, roeiers en een huwelijksaanzoek tegen.

Bijzondere plekken

De expeditieleden rijden elk weekend door Groningen voor de mooiste, gekste en ontroerendste verhalen. Facebook is het navigatiesysteem: we gaan naar plekken waar mensen over praten. Via de Facebookpagina van Expeditie Grunnen kun je de Expeditieleden een bericht sturen en wie weet komt de bus de volgende keer wel bij jou langs!

Compilatie op TV Noord

Stem om 18.00 uur af op TV Noord, want daar zie je alle hoogtepunten van de dag. De uitzending wordt elk half uur herhaald. In deze uitzending zie je bovendien het belangrijkste nieuws uit Stad en Ommeland.

Hier is de bus op dit moment

Liveblog

Wil je niks missen? Hieronder lees je alle avonturen van vandaag.