Lees terug: Expeditie Grunnen zaterdag 29 oktober

Een gloednieuwe zaterdag, dus het was weer tijd voor Expeditie Grunnen. Vandaag reden presentator Robert Pastoor, cameraman Wijnand Klein en social mediaredacteur Joyce Kranenborg door de provincie.
Allereerst gingen we langs bij een kapsalon. Dat was even schrikken want de kapsters waren geschminkt voor Halloween. En dat zagen we op meer plekken, in Meeden werd druk gebouwd aan de spooktocht van vanavond.
Op de Grote Markt in de stad was een actie van FNV. Robert moest in twee minuten tijd een heel parcour met schoonmaakwerkzaamheden afleggen. Op naar Baflo! De laatste zitmaaier-wedstrijd van het seizoen. Saskia van 11 jaar deed voor de eerste keer mee, een echte bikkel tussen al die stoere kerels.

Wat is Expeditie Grunnen?

Onze expeditiebus rijdt elk weekend door de provincie, op zoek naar mooie verhalen. Facebook is ons navigatiesysteem: we gaan naar plekken waar mensen over praten. Weet je iets? Meld het dan via de Facebook-pagina van Expeditie Grunnen en wie weet komt de bus naar jou toe!
Compilatie op RTV Noord
Stem om 18:00 uur af op RTV Noord Televisie, want daar zie je alle hoogtepunten van vandaag. De uitzending wordt elk half uur herhaald. In deze uitzending zie je bovendien het belangrijkste nieuws uit Stad en Ommeland.

Hier is de bus op dit moment


Wat hebben we allemaal beleefd?

Hieronder lees je alle avonturen van vandaag terug in het liveblog.