Lees terug: De zondag van Expeditie Grunnen

Een frisse zondag, dus ook een frisse Expeditie Grunnen. In de bus vandaag presentator Robert Pastoor, cameraman Ronald Pras en social mediaredacteur Suzanne Stoppels. Onderweg stopten ze voor de meest uiteenlopende verhalen. Welke verhalen dat waren?
De reis begon...

Met fikse autopech, tenminste zo leek het in eerste instantie. Een rode lamp op het dashboard gooide roet in het eten van de expeditieleden. Uiteindelijk boden een autosloper en de Wegenwacht soelaas en kon de bus verder.
Onderweg werd er gesproken met teakwon-doka's uit Appingedam, stopte de bus in Roodeschool bij weeramateur Jannes Wiersema en eindigde de tour in Veendam bij het zeemeerminnenzwemmen.
Wat is Expeditie Grunnen?
EG is het nieuwe weekendprogramma van RTV Noord en rijdt elk weekend door de provincie, op zoek naar mooie verhalen. Facebook is het navigatiesysteem: we gaan naar plekken waar mensen over praten. Weet je iets? Meld het dan via de Facebook-pagina van Expeditie Grunnen en wie weet komt de bus naar jou toe!
Compilatie op RTV Noord
Stem om 18:00 uur af op tv Noord, want daar zie je alle hoogtepunten van vandaag. De uitzending wordt elk half uur herhaald. In deze uitzending zie je bovendien het belangrijkste nieuws uit Stad en Ommeland.

Hier is de bus op dit moment


Wat hebben we allemaal beleefd?

Hieronder lees je alle avonturen van zaterdag terug in het liveblog.