Vrouw blijft langer vast voor ontvoering ex-No Surrender lid

© Flickr / Jacob Hahury (creative commons)
Een 28-jarige vrouw uit Eelde blijft langer vastzitten voor de ontvoering en mishandeling van een 47-jarige Stadjer. De ontvoerde man klopte onlangs halfnaakt aan bij een wildvreemde in Glimmen.
De 47-jarige man uit Groningen was voor de ontvoering in het huis van zijn ex, de 28-jarige vrouw. Toen hij in haar huis was, kwamen er enkele leden van No Surrender binnen. De Groninger zou zwaar zijn mishandeld, bedreigd en mogelijk gedrogeerd.

'Zonder jas en broek achtergelaten'

Na de mishandeling werd de Stadjer in een busje gesleept en in een bos zonder jas en broek achtergelaten. De Groninger kon op eigen kracht naar een huis in Glimmen komen, waar de bewoonster de politie belde.
De 28-jarige vrouw werd vorige week maandag aangehouden. Ze heeft momenteel een relatie met een ander lid van No Surrender. De politie pakte dinsdag ook een 26-jarige man uit Uithuizermeeden op in deze zaak. Zijn auto werd ook in beslag genomen. De politie denkt dat deze auto is gebruikt bij de ontvoering.

Ex-lid No Surrender

De 47-jarige Stadjer zou een ex-lid van de motorclub zijn. Hij zou 'bad standing' uit de club zijn gezet, een soort oneervol ontslag. Dat gebeurt wanneer een lid regels overtreedt of de club wil verlaten.