Lees terug: Expeditie Grunnen zondag 27 november

Vandaag reden presentator Robert Pastoor, cameraman Teade Jagersma en social mediaredacteur Joyce Kranenborg door de provincie.
Nadat we de dag rustig zijn begonnen op de kersmarkt in Meeden, gingen we los op de schietbaan. Het circus Renz is weer in de stad dus daar hebben we ook maar even een kijkje genomen.
Via Facebook kregen we een berichtje over het einde van het waterski seizoen. Op naar Harkstede! Waar het vandaag nog druk was op het water. We waren Harkstede nog niet uitgereden, toen we ineens een rode verschijning zagen. Hup, de bus omgekeerd en er op af! Geëindigd zijn we vandaag bij het huiskamerconcert van Pekelpop.

Wat is Expeditie Grunnen?
Expeditie Grunnen is het weekendprogramma van RTV Noord. De bus gaat door de hele provincie, op zoek naar verhalen en bijzondere gebeurtenissen. We gaan naar plekken toe waar mensen over praten. Daarom speelt Facebook een belangrijke rol. Weet je iets? Meld het dan via de Facebook-pagina van Expeditie Grunnen en wie weet komt de bus naar jou toe!
Compilatie op TV Noord
Om 18:00 uur is de samenvatting van de dag te zien op TV Noord, de herhaling is ieder half uur. In deze uitzending zie je bovendien het belangrijkste nieuws uit Stad en Ommeland.

Waar is de bus op dit moment?


Wat hebben we gedaan?