Lees terug: de zaterdag van Expeditie Grunnen

De eerste Expeditie Grunnen van dit jaar zit er op! Presentator Rob Mulder, cameraman Jan Sliep en social media-redacteur Suzanne Stoppels reden vandaag met de bus naar bijzondere plekken in de provincie op zoek naar toffe, gekke en speciale verhalen.
Waar gingen we naar toe vandaag?

Zo startte de Expeditie bij de mannen van de strooidienst in Groningen. Meer dan vijftig ton zout hadden ze al voor de koffiepauze op over de wegen gestrooid. Daarna reed het team door naar Delfzijl waar dit weekend gespeeld wordt om de Eurocup. Topclubs zoals FC Groningen, Ajax maar ook Juventus en Chelsea zijn daar van de partij, de bus moest daar natuurlijk ook even stoppen.
Onderweg kreeg Rob de volle laag in een sneeuwballengevecht met kinderen in de Groningse week Oosterpoort en werder er tien lammetjes geboren bij de familie Boer in Bedum.

Wat is Expeditie Grunnen?
Expeditie Grunnen is het weekendprogramma van RTV Noord. De bus gaat door de hele provincie, op zoek naar verhalen en bijzondere gebeurtenissen. We gaan naar plekken toe waar mensen over praten. Daarom speelt Facebook een belangrijke rol. Weet je iets? Meld het dan via de Facebook-pagina van Expeditie Grunnen en wie weet komt de bus naar jou toe!
Compilatie op TV Noord
Om 18:00 uur is de samenvatting van de dag te zien op TV Noord, de herhaling is ieder half uur. In deze uitzending zie je bovendien het belangrijkste nieuws uit Stad en Ommeland.

Waar is de bus op dit moment?


Wat hebben we beleefd?